PSOOM

 

 

 

– en digital mässa för barn, unga och unga vuxna som lever med psoriasis och psoriasisartrit.

Äntligen kommer PSOOM i år igen och som vi har längtat. Detta år genomförs PSOOM vid olika tillfällen och med super spännande föreläsare. 

Vem får delta på PSOOM? Medlemmar mellan 6-35 år och anhöriga till medlemmar. Medlem blir du här och det är gratis: http://ungmedpsoriasis.se/bli-medlem/.

Här kan du anmäla dig till kommande föreläsningar:

Fyll i formuläret för att anmäl dig till Anja Näslunds föreläsning om psoriasis och levnadsvanor den 20 maj kl 18:30
Vi kommer skicka information till dig gällande föreläsningen på mail efter att du anmält dig.

Anja Näslund har lång erfarenhet av psoriasis och hälsoperspektivet inom psoriasis. Hon har engagerat sig i många projekt som bla ”Må bra med psoriasis”. Sedan att antal år tillbaka anlitas hos också som processledare när hudkliniker vill utveckla sitt arbete med psoriasispatienter. Därutöver arbetar Anja bland annat på en företagshälsovård och har bland annat enskilda samtal med fokus på levnadsvanor.

 ”Psoriasis och levnadsvanor”

Föreläsningen fångar upp ett antal levnadsvanor som på olika sätt påverkar dig och din psoriasis. Syftet är att du ska få kunskap och inspiration till att göra egna kloka val i vardagen. Fakta blandas med praktiska tips och utrymme till att ställa frågor finns.

Det finns tydliga band mellan levnadsvanor och psoriasis och forkning visar mer och mer på vikten av en god hälsa och den positiva effekten en god hälsa har på psoriasis. Men vad är en god hälsa?  Vart ska en börja? Allt detta kommer Anja att lära oss.

Detta vill ni inte missa! Anmäl dig nedan för att delta. 

Vilken typ av deltagare är du? (Du kan kryssa i flera alternativ)

Till dig som är anhörig: Beskriv vilken typ av anhörig du är, och namn samt efternamn på den du är anhörig till