OBS!! ALLA PLATSER ÄR BOKADE!

UNGKURSEN ÄR TILLBAKA

Mångas favorit; Ungkursen är tillbaka och kommer genomföras redan den 23-25 februari på fantastiska Djurönäset! VI LÄNGTAAAAAR 🙂 

Ungkursen är ett perfekt forum för dig som vill lära dig mer om sjukdomen, behandlingar, träffa andra i samma situation och dela erfarenheter. Bland annat kommer hudspecialisten Klas Agerberg från Akademiska sjukhuset i Uppsala att föreläsa om sjukdomen och behandlingar. Influencern Ellinor Bjurström kommer berätta om hennes liv och uppväxt med psoriasis. Du kommer få chansen att lära dig om ersättning vid psoriasis och mycket mycket mer 🙂 

 

Det bästa med Ungkursen är nog att få träffa andra i samma situation som en själv. Att dela erfarenheter och få nya vänner, det gör att man läker lite på insidan då man snabbt känner en gemenskap och tillhörighet som många känner är svår att hitta. 

SPA MED INFINITYPOOL

 

Djurönäset är känt för sitt fantastiska spa och ett stort fokus under Ung kursen är att varva ned, finna sig själv och må bra.

 

På lördags kvällen kommer vi avnjuta en god middag för att sedan tillsammans ta oss till spat som har tre olika sorters bastu att välja på. Det finns även en isdusch och en 25-meters inomhuspool. Ute på klipporna ligger den varma infinitypoolen med utsikt över skärgården. 

 

16 års gräns gäller för spa.

 

 

PRAKTISK INFORMATION

Ungkursen kostar 100 kronor per medlem och 300 kronor per icke medlem. 

I avgiften ingår resa, kost, logi och spa. Deltagaravgiften betalas ej tillbaka om man behöver avboka sitt deltagande. 

Sista anmälniningsdagen är 8 februari. 

ANMÄLAN

Anmäl dig i anmälningsformuläret nedan.

Vi kommer bekräfta din plats så fort som möjligt men det kan ta ca 2-3 arbetsdagar innan vi bekräftar din plats. Håll utkik i både inkorg men även skräppost då via av erfarenhet märkt att våra mail kan hamna i skräpposten. 

I samband med bekräftelse av plats kommer även mer information om betalning, schema, biljetter m.m 

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Jag är medlem
Medlem (100kr), Ej medlem (300kr)
Jag godkänner att Ung med Psoriasis sparar mina personuppgifter