ÄNTLIGEN ÄR psoKIDZ TILLBAKA

IMG_1044 (kopia)

Vad är psoKIDZ?
psoKIDZ är en aktivitet för barn (6-14 år) och anhöriga.
Syftet är att skapa tillfällen för barnen att träffa andra barn med sjukdomen, dela erfarenheter, leka och framförallt känna gemenskap, tillhörighet och kärlek. psoKIDZ har även ett syfte för anhöriga att träffa varandra och med hjälp av föreläsningar och diskussioner skapa dem bästa förutsättningarna att vara ett bra stöd för sitt barn.

 

Helgen är fylld med spännande föreläsningar som kommer öka kunskapen om sjukdomen, behandlingar och lekar. Vi kommer även testa på spännande behandlingar och ha ett stort disco!

 

 

 

 

Den 18- 20 november kommer vi att genomföra psoKIDZ på Tollare folkhögskola som ligger i en vacker herrgårdsmiljö på Värmdö i Nacka kommun, en mil öster om Stockholm city. 

psoKIDZ är kostnadsfritt i år och Ung med psoriasis står för resa, kost och logi.

Hur går anmälan till?

Anmälan sker i formuläret nedan, observera att endast en anhörig till barn får följa med. När anmälan gjorts får ni ett bekräftelsemail och sedan ställs ni i kö. Vi erbjuder 30 stycken platser (15 barn och 15 anhöriga) Vi återkommer senast den 2 november med besked om du fått plats eller ej. Sista anmälningsdatum är 31 oktober 2022.